Snijbietpakjes
Ingrediënten
- 400 g snijbietblad of spinazie
- 150 g magere kwark
- 100 g vegetarische ham
- zout
- peper
- 12 loempiavellen of 2-3 Börekblätter
- ⅛ l melk
- 1 tl kerriepoeder
Instructies
- De groente fijnhakken en in een kom met de kwark vermengen.
- In stuken gesneden veg. ham er door roeren en op smaak brengen met peper en zout.
- Telkens 1 à 2 flink gevulde eetlepels op één hoek van de loempiavellen leggen en vlak smeren.
- Rechts en links de hoeken van het deeg er overheen vouwen en de vulling in rollen.
- Niet te vast inrollen, omdat de vulling bij het bakken uitzet en het deeg dan zal doen scheuren.
- Leg de pakjes op bakpapier op een bakblik.
- Bestrijk ze met melk en strooi er kerriepoeder over.
- Ongeveer 10 minuten bakken bij 200 C (heteluchtoven 180 C) tot de pakjes mooi bruin zijn.
- Serveer met een groente of tomatensalade.