Spaghetti met valessballetjes in Italiaanse groentesaus

Porties: 3
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 400 g panklare Italiaanse groente
  • 1 pakje tomato frito tomatensaus, Heinz
  • 2 eetlepel(s) balsamico azijn
  • 2 eetlepel(s) Italiaanse keukenkruiden diepvries
  • zout
  • peper
  • 1 schaaltje VALESS gehakt

Instructies

  • Zet heet water op en kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Verhit in een braadpan 2 eetlepels olie en bak de groente 2 minuten.
  • Roer de tomatensaus erdoor.
  • Voeg azijn, 1 eetlepel kruiden en naar smaak zout en peper toe.
  • Laat geheel zachtjes sudderen.
  • Kneed rest van de kruiden door het gehakt.
  • Draai balletjes van het gehakt.
  • Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de balletjes in 3 minuten bruin en gaar.
  • Breng de saus op smaak met zout en peper.
  • Roer de balletjes door de saus.
  • Serveer de spaghetti met de groentesaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch