Spaghetti met vegetarische balletjes
Ingrediënten
- 400 g spaghetti
- 2 uien
- 2 eetlepel vloeibare margarine
- 1 schaaltje vegetarische balletjes 210 g
- 1 doosje(s) champignons 250 g
- 1 pot sugo tomatensaus piccante 470 g
- 1 doosje(s) cherrytomaten 250 g
Instructies
- Spaghetti met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Uien pellen en snipperen.
- In braadpan margarine verhitten en ui fruiten.
- Balletjes erbij scheppen en 5 minuten meebakken.
- Champignons schoonvegen, halveren (grote champignons in vieren snijden) en 5 minuten meebakken.
- Sugo zachtjes verwarmen.
- Tomaten wassen, bij balletjes scheppen en geheel door en door warm laten worden.
- Sugo door spaghetti roeren.
- Spaghetti over vier borden verdelen, balletjes met groente erbij scheppen.