Spaghetti met vegetarische balletjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti
  • 2 uien
  • 2 eetlepel vloeibare margarine
  • 1 schaaltje vegetarische balletjes 210 g
  • 1 doosje(s) champignons 250 g
  • 1 pot sugo tomatensaus piccante 470 g
  • 1 doosje(s) cherrytomaten 250 g

Instructies

  • Spaghetti met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In braadpan margarine verhitten en ui fruiten.
  • Balletjes erbij scheppen en 5 minuten meebakken.
  • Champignons schoonvegen, halveren (grote champignons in vieren snijden) en 5 minuten meebakken.
  • Sugo zachtjes verwarmen.
  • Tomaten wassen, bij balletjes scheppen en geheel door en door warm laten worden.
  • Sugo door spaghetti roeren.
  • Spaghetti over vier borden verdelen, balletjes met groente erbij scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch