Stoofpotje met gorgonzola

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 80 gram boter
  • 750 gram stoofvlees in stukken
  • 3 uien in ringen
  • 1 rode paprika in reepjes
  • 2 eetlepels bloem
  • 200 gram gorgonzola

Instructies

  • Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees snel rondom bruin.
  • Schep het vlees uit de pan en temper het vuur.
  • Bak in dezelfde pan de ui en paprika 10 minuten zachtjes.
  • Doe het vleet terug in de pan, strooi de bloem erover, schep om en laat de bloem in enkele minuten gaar worden.
  • Voeg 100 gr gorgonzola en zoveel water toe dat het vlees onder staat.
  • Laat het vlees met het deksel op de pan op matig vuur 21/2 uur stoven.
  • Neem het laatste half uur het deksel van de pan, laat het vocht inkoken en roer er de rest van de gorgonzola door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Stoofpot / Vlees
Land van herkomst Italië