Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 700 g sukadelapjes
- 1 ui
- 40 g boter of margarine
- zout
- peper
- 2 laurierblaadjes
- 2 kruidnagels
- 2 eetlepel(s) azijn
Instructies
- Vlees droogdeppen met keukenpapier.
- Ui pellen en snipperen.
- In braadpan boter verhitten en vlees rondom bruin bakken.
- Ui ca. 2 minuten meefruiten.
- Vlees bestrooien met zout en peper.
- Warm water in pan schenken tot vlees net onderstaat.
- Laurierblaadjes, kruidnagels en azijn toevoegen.
- Vlees afgedekt in ca. 2½ uur zachtjes gaar stoven.
- Jus proeven en eventueel op smaak brengen met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip:
Serveren met gekookte aardappels en rode kool.
Serveren met gekookte aardappels en rode kool.