Tagliatelle met romige kaassaus

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g groene tagliatelle pasta
  • 100 g blauwaderkaas Castello Blue
  • 1 pakje Tivall gerookte ham vegetarisch ca. 110 g
  • ½ zakje peterselie verse a 30 g
  • 600 g broccoli
  • 1 bekertje crème fraîche 125 ml

Instructies

  • Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Kaas in blokjes snijden.
  • Ham in reepjes snijden.
  • Peterselie fijnsnijden.
  • Broccoli in roosjes snijden, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken.
  • In pan crème fraîche en kaas verwarmen tot kaas is gesmolten.
  • Ham en peterselie toevoegen en door en door verwarmen.
  • Tagliatelle mengen met saus.
  • Serveren met broccoli.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Pasta / Vleesvervangers
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch