Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 3 snoekbaarsfilets of andere witte vis
- ½ rode en 1/2 gele paprika
- 1 uitje klein gesneden
- 8 kleine tomaatjes kort in kokend water houden zodat de velletjes makkelijk loslaten
- 1 zakje geraspte kaas
- 3 teentjes knoflook
- een paar takjes basilicum fijn gesneden
- 1 vers pepertje rood
- 500 gram tagliatelle
- handjevol olijven in schijfjes om het geheel te decoreren
- scheutje goede olijfolie om over het opgemaakte bord te schenken
Instructies
- Eerst paprika, ui, knoflook, pepertje en basilicum in pan fruiten met wat gezonde olie.
- Ondertussen de oven voorverwarmen op 180 graden.
- De snoekbaarsfiletjes in een licht ingevette ovenschaal leggen.
- Dan de groenten en kruidenmengsel er overheen leggen.
- Tomaatjes ontvellen en in plakjes erover draperen.
- Als laatste nog wat geraspte kaas er over en dan +/- 15 minuten in de oven schuiven.
- De pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar koken.
- Het resultaat uit de oven verdelen over de tagliatelle.