Tagliatelle met snoekbaarsfiletjes á la Rob Heijdra

Tagliatelle met snoekbaarsfiletjes á la Rob Heijdra

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 3 snoekbaarsfilets of andere witte vis
  • ½ rode en 1/2 gele paprika
  • 1 uitje klein gesneden
  • 8 kleine tomaatjes kort in kokend water houden zodat de velletjes makkelijk loslaten
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 3 teentjes knoflook
  • een paar takjes basilicum fijn gesneden
  • 1 vers pepertje rood
  • 500 gram tagliatelle
  • handjevol olijven in schijfjes om het geheel te decoreren
  • scheutje goede olijfolie om over het opgemaakte bord te schenken

Instructies

  • Eerst paprika, ui, knoflook, pepertje en basilicum in pan fruiten met wat gezonde olie.
  • Ondertussen de oven voorverwarmen op 180 graden.
  • De snoekbaarsfiletjes in een licht ingevette ovenschaal leggen.
  • Dan de groenten en kruidenmengsel er overheen leggen.
  • Tomaatjes ontvellen en in plakjes erover draperen.
  • Als laatste nog wat geraspte kaas er over en dan +/- 15 minuten in de oven schuiven.
  • De pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar koken.
  • Het resultaat uit de oven verdelen over de tagliatelle.
--------------------------------------------------------------------------------------------------