Tagliatelle met surimi

Tagliatelle met surimi

Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram tagliatelle
  • 10 surimisticks
  • 3 el crème fraîche
  • 1 tl piment d'espelette vervang eventueel door cayennepeper
  • 1 dosis saffraan
  • 25 gram boter
  • 1 el peterselie fijn gesneden
  • zout

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Snijd de surimisticks in drieën.
  • Kook de tagliatelle in water met wat zout volgens aanwijzing op de verpakking.
  • Giet af, maar bewaar wat van het kookvocht, voor het geval de saus te dik is.
  • Verhit de boter op midden hoog vuur in een steelpan.
  • Voeg de surimistukjes, de crème fraîche, wat zout, de piment d’espelette en de safraan toe. Roer goed door elkaar.
  • Is de saus te dik voeg dan wat van het kookvocht toe.
  • Verdeel de tagliatelle over de borden en verdeel de saus erover.
  • Garneer met de peterselie.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Pasta / Vis / Zeevruchten