Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 250 gram tagliatelle
- 10 surimisticks
- 3 el crème fraîche
- 1 tl piment d'espelette vervang eventueel door cayennepeper
- 1 dosis saffraan
- 25 gram boter
- 1 el peterselie fijn gesneden
- zout
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Snijd de surimisticks in drieën.
- Kook de tagliatelle in water met wat zout volgens aanwijzing op de verpakking.
- Giet af, maar bewaar wat van het kookvocht, voor het geval de saus te dik is.
- Verhit de boter op midden hoog vuur in een steelpan.
- Voeg de surimistukjes, de crème fraîche, wat zout, de piment d’espelette en de safraan toe. Roer goed door elkaar.
- Is de saus te dik voeg dan wat van het kookvocht toe.
- Verdeel de tagliatelle over de borden en verdeel de saus erover.
- Garneer met de peterselie.