Tahoe Goreng Dan Tauge

gebakken tahoe met taugé
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 plakken tahoe
  • 1 diep bord taugé
  • 1 handvol gebakken uitjes
  • selderie

Voor de saus:

  • 2 deciliter olie
  • 3 tenen knoflook
  • ½ lepel sereh fijngehakt
  • ½ lepel javaanse suiker
  • trassi
  • zout

Instructies

  • De tahoe in zout water weken, diagonaal doorsnijden en in hete olie bakken.
  • De taugé 1 min. in kokend water dompelen, laten afkoelen en in een dikke krans om de tahoe leggen.
  • Daarna de ingrediënten voor de saus fijnwrijven en de olie toevoegen.
  • Tenslotte garneert men het gerecht met de fijngehakte selderie en de bruin gebakken uitjes.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vleesvervangers
Land van herkomst Indonesië