Tahoe Tjampoer

gemengde tahoe
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blok tahoe in dobbelstenen
  • 100 gram garnalen
  • 150 gram taugé
  • 6 eetlepels olie
  • 5 tenen knoflook gesnipperde
  • 2 theelepel djahé
  • 1 eetlepel taotjo
  • 2 eetlepels selderie gesnipperde
  • 1 eetlepel bieslook gesnipperde
  • zout

Instructies

  • Bestrooi de dobbelstenen (2 cm) met zout en bak ze lichtgeel in de olie.
  • Laat ze uitlekken.
  • Bak in 2 eetlepels olie de garnalen en de met djahé fijngewreven knoflook.
  • Voeg er de taotjo bij en daarna de taugé. 1 min. meebakken en vervolgens vermengen met de uitgelekte tahoe, selderie en bieslook
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vleesvervangers
Land van herkomst Indonesië