Italiaanse kipschotel

      Reacties uitgeschakeld voor Italiaanse kipschotel

 

Italiaanse kipschotel

Recept afdrukken
Categoriemet gevogelte / met kip
KeukenItalië
porties2
AuteurAstrid Veltman

Ingrediënten

  • 100 gr tagliatelle
  • zout
  • 1/2 eetlepel olie
  • 200 gr kipfilet in reepjes
  • 1 kleine ui fijngesneden
  • 1 kleine rode paprika in reepjes
  • 1/2 courgette in blokjes
  • 11/2 dl Sugo Casa tomatenbasissaus Grand`Italia, inh. 665 ml
  • 1/4 komkommer in plakjes
  • 1/2 mozzarella in plakjes
  • 1 theelepel oregano gedroogde

Bereidingswijze

  • Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens de
  • gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken.
  • Verhit de olie en bak de kip in ± 5 minuten rondom bruin.
  • Bak de ui, paprika en courgette al omscheppend ± 5 minuten mee.
  • Voeg de Sugo Casa toe en laat het gerecht ± 10 minuten zachtjes stoven.
  • Vermeng de komkommer met de mozzarella en de oregano.
  • Serveer de kip met de tagliatelle en de komkommersalade.