Breng in een ruime pan een flinke laag water (eventueel met wat zout of een scheutje ketjap asin) aan de kook.
Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
Snijd de kipfilet in lange repen en meng ze met 3 eetlepels teriyaki saus.
Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil boven de kip.
Pers de sinaasappel uit en voeg 2 eetlepels sap aan de kip toe.
Goed mengen en vervolgens 5 minuten laten staan.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de kip 3 minuten.
Wok vervolgens de groenten 5 minuten mee.
Voeg 6 eetlepels teriyaki saus toe en knijp er nog wat sinaasappelsap boven uit (ca. 2 eetlepels).
Voeg de noedels en de helft van de bieslook toe en wok nog eens 2 minuten.
Schep het gerecht op borden of in kommen en strooi de rest van de bieslook erover.