Tomatensoep met kaasstokbrood

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 potten Honig Soeper milde tomaat met paprika
  • 100 g spirelli pasta
  • 1 prei in ringen
  • 2 tomaat in stukjes
  • 1 voorgebakken stokbrood
  • 100 g jong belegen kaas
  • 2 eetlepel(s) bieslook geknipt

Instructies

  • Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur.
  • Voeg de Soeper toe en breng alles aan de kook.
  • Voeg de pasta, de prei en de tomaten toe en laat de soep op een laag vuur zachtjes koken totdat de pasta gaar is.
  • Snijd het stokbrood in de lengte in maar niet helemaal door en verdeel de kaas en het bieslook erover.
  • Schuif het stokbrood ± 7 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C) en laat de kaas smelten.
  • Serveer de soep met het stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Soep