Tomatensoep met kaasstokbrood
Ingrediënten
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 1 ui gesnipperd
- 2 potten Honig Soeper milde tomaat met paprika
- 100 g spirelli pasta
- 1 prei in ringen
- 2 tomaat in stukjes
- 1 voorgebakken stokbrood
- 100 g jong belegen kaas
- 2 eetlepel(s) bieslook geknipt
Instructies
- Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur.
- Voeg de Soeper toe en breng alles aan de kook.
- Voeg de pasta, de prei en de tomaten toe en laat de soep op een laag vuur zachtjes koken totdat de pasta gaar is.
- Snijd het stokbrood in de lengte in maar niet helemaal door en verdeel de kaas en het bieslook erover.
- Schuif het stokbrood ± 7 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C) en laat de kaas smelten.
- Serveer de soep met het stokbrood.