Tonijncarpaccio

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 125 gram rucola
  • Parmezaan
  • 3 citroen
  • 150 ml. olijfolie extra vergine
  • 1 teentje knoflook
  • gedroogde chilivlokken
  • zout
  • peper
  • 250 gram tonijn verse
  • 50 gram kappertje

Instructies

  • Verpak de tonijn in folie en leg hem in de diepvries tot hij net bevroren is.
  • Maak intussen de dressing.
  • Doe hiervoor de citroensap, olijfolie, knoflook, kappertjes, chilivlokken, zout en peper in een kom en klop tot alles goed gemengd is.
  • Snij de tonijn met een scherp mes in dunne plaken, schep de dressing over de tonijn.
  • Serveren met wat rucola en geschaafde Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Vis / Voorgerechten
Land van herkomst Italië