Tonijntortilla

Tonijntortilla

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 ei licht geklopt
  • 60 ml melk
  • 2 el bloem
  • 1 blik tonijn met ui van 185 gr uitgelekt
  • 1 el chilipoeder
  • ½ paprika in fijne blokjes
  • 250 gram belegen kaas geraspt

Instructies

  • Klop de eieren, melk en bloem in een kom tot een glad mengsel.
  • Roer de tonijn, chilipoeder, rode paprika en kaas erdoor.
  • Giet het mengsel in een ingevette en met bakpapier beklede bakvorm van 18x27x10 en bak het in een voorverwarmde oven van 180°c in 30 – 35 minuten gaar.
  • Laten afkoelen in de vorm en dan eruit halen.
  • Snijd de omelet in reepjes van ongeveer 1½ - 2 cm en serveer warm of koud.
  • Smaakt lekker met chilisaus!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Tapas
Land van herkomst Spanje