Zeef 375 gr zelfrijzend bakmeel boven een kom en wrijf er met de toppen van de vingers 90 gr boter door.
Schep er 200 gr witte basterdsuiker, 3 dl karnemelk en 1 losgeklopt ei door.
Neem 1/3 deel van het deeg en roer er 1 eetlepel muntlikeur of -siroop en 1 eetlepel fijngehakte muntblaadjes door.
Verdeel de helft van het witte beslag over 12 ingevette cakevormpjes of 1 ingevet muffinblik.
Verdeel het muntbeslag erover en dek af met de rest van het witte beslag.
Roer de deegsoorten met een satéstokje door elkaar, zodat een marmer-effect ontstaat.
Bak de cakejes in een op 200°C voorverwarmde oven in ± 20 minuten goudbruin en gaar en laat ze op een taartrooster afkoelen.
Smelt au bain-marie in 2 aparte pannetjes 50 gr witte en 50 gr pure chocolade.
Schenk de gesmolten witte chocolade over 6 cakejes en de pure chocolade over de rest van de cakejes en laat het glazuur drogen.