Tunnbröd met pastrami en zongedroogde tomaat

Tunnbrödrolletjes met Pastrami en Zongedroogde Tomaat

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 stuks tunnbröd
  • 16 plakken pastrami
  • 100 gr roomkaas
  • 150 gr zongedroogde tomaten
  • ½ bakje rucola

Instructies

  • Leg een plak tunnbröd op een bord en spuit een rand kruidenkaas aan twee van de lange zijdes.
  • Leg in het midden 4 à 5 plakken pastrami.
  • Leg daarbovenop de gewassen rucola en de zongedroogde tomaten.
  • Rol het brood stevig maar toch liefdevol op en snijd de rol in mooie gelijkmatige plakjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Voor een minder vette variant kan er gekozen worden voor light roomkaas met kruiden, deze bevat minder vet.
Deze Tunnbrödrolletjes met Pastrami en Zongedroogde Tomaat zijn perfect als een lichte lunch of als hapje.

Wijnadvies:

Combineer met een verfrissend glas witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, voor een smakelijke maaltijdervaring.

Voedingswaarden

Calories: 461 kcal | koolhydraten: 42 g | Protein: 30 g | Vet: 18 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Groenten / Lunch / Vlees
Land van herkomst Scandinavië