Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 gram varkenshaas
- 1 paprika
- 100 ml water
- 125 ml kookroom
- 1 eetlepel(s) boter
- verse peterselie
- ½ bouillonblokje
- peper & zout
- boter
Instructies
- Laat de paprika's uitlekken en snijd ze in stukjes.
- Verhit de boter in een steelpan en voeg de paprika toe.
- Laat 3 minuten smoren.
- Daarna het bouillonblokje verkruimelen, water erbij doen en kook alles nog 5 minuten door.
- Pureer de saus met de staafmixer helemaal fijn en schenk de kookroom erbij.
- Goed roeren en daarna vuur laag draaien.
- Snijd de varkenshaas in puntjes en bestrooi met peper en zout.
- Doe vloeibare bakboter in een koekenpan en bak de varkenshaaspuntjes in 5 tot 7 minuten gaar.
- Doe de saus in een kommetje en schep de varkenshaaspuntjes erbij.
- Garneer met verse peterselie.