Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ eetlepel milde Indiase currypasta
- 3 eetlepels roerbakolie
- 2 bosuitjes in stukjes van 2 cm
- ½ pak vegetarische roerbakstukjes naturel à 175 g
- 2 worteltjes in dunne plakjes
- 150 g Griekse yoghurt
- 2 eetlepels verse koriander grofgehakt
- 1 naanbrood met knoflook en koriander voorgebakken
Instructies
- In kom currypasta losroeren met roerbakolie.
- Vegetarische stukjes,bosuitjes en wortel erdoor scheppen en minstens 15minuten laten
- staan.
- Yoghurt en koriander in aparte schaaltjes doen.
- Brood in 12 repen snijden en in mandje leggen.
- Gourmetpannetje verhitten en hierin currymengsel al omscheppend 3-4 minuten bakken.
- Wat yoghurt door curry roeren en geheel nog even laten sudderen.
- Intussen reep naanbrood onder gourmetgrill verwarmen.