Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Maak de peultjes schoon en halveer de grote exemplaren.
Snijd een plakje van de onderkant van de aspergetips.
Halveer de minimaïs in de lengte.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een ruime koekenpan.
Bak de maïskolfjes en peultjes gedurende 1 minuut.
Voeg de overige groenten toe en bak nog 3 minuten zachtjes, af en toe omscheppen.
Draai het vuur uit.
Schenk de balsamicoazijn in de pan, bestrooi de groenten met peper en zout, en schep nogmaals om.
Laat het geheel iets afkoelen.
Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel de sla over vier borden.
Schep op elk bord een kwart van het groentemengsel en lepel de marinade erover.
Schaaf met een dunschiller kleine krullen pittige kaas erboven.
————————————————————————————————–
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Geroosterde Lentegroentesalade met Pittige Kaas