Venkelsalade met gerookte eendenborstfilet

Porties: 2 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine venkelknol
  • ½ appels
  • eetlepel appel azijn
  • 1 theelepel groene kruidenmosterd
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel fijngehakte verse munt
  • zout
  • 1 eetlepel rode peperbesjes
  • 100 gram gerookte eendeborstfilet
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Maak de venkel schoon en snijd de knol in flinterdunne reepjes.
  • Schil de appel en snijd deze in dunne schijfjes.
  • Klop in een kom de azijn, de mosterd, de olie en de munt tot een sausje.
  • Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de venkel en de appel erdoor.
  • Schep de venkelsalade op 2 borden, strooi er de peperbesjes over en leg de plakjes gerookte eendeborstfilet erlangs.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Eend / Gevogelte / Salade