Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- victoriabaarsfilet (of andere platvis: panga, tilapia, schol)
- 80 gram roomboter
- kruidenboter Duyvis
- 3 tl tuinkruidenbouillon
- 1 rode ui in ringen gesneden
- 2 tenen knoflook gesnipperd
- klein flesje droge witte wijn
Instructies
- Meng de knoflook, roomboter, tuinkruidenbouillon en mix voor kruidenboter (naar smaak) door elkaar.
- Scheur 4 grote stukken aluminiumfolie af, vouw de randen omhoog en leg de filets hierin.
- Doe een flinke lepel boter op elke filet.
- Schenk er een scheut wijn overheen.
- Leg op elke filet een paar uiringen.
- Vouw de pakketjes ruim dicht.
- Bak de filets op de bbq of grilplaat in ongeveer 10 minuten gaar (± 150 graden)