Victoriabaars en papilotte

Victoriabaars en papilotte

Victoriabaars en papilotte

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • victoriabaarsfilet (of andere platvis: panga, tilapia, schol)
  • 80 gram roomboter
  • kruidenboter Duyvis
  • 3 tl tuinkruidenbouillon
  • 1 rode ui in ringen gesneden
  • 2 tenen knoflook gesnipperd
  • klein flesje droge witte wijn

Instructies

  • Meng de knoflook, roomboter, tuinkruidenbouillon en mix voor kruidenboter (naar smaak) door elkaar.
  • Scheur 4 grote stukken aluminiumfolie af, vouw de randen omhoog en leg de filets hierin.
  • Doe een flinke lepel boter op elke filet.
  • Schenk er een scheut wijn overheen.
  • Leg op elke filet een paar uiringen.
  • Vouw de pakketjes ruim dicht.
  • Bak de filets op de bbq of grilplaat in ongeveer 10 minuten gaar (± 150 graden)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis