Haal de loempia vellen uit de diepvries, leg er een vochtige doek over.
Snijd de wortel, bamboescheuten, witte kool, lente ui en de kip in zeer dunne reepjes.
Week de glas noedels of rijst vermicelli in 4 minuten in kokend water met wat zout.
Spoel af met koud water en laat uitlekken.
Klop ei los in een kom.
Verhit 1 eetlepel olie en bak zachtjes de wortel en witte kool tot ze iets zachter worden, voeg dan de bamboescheuten en lente ui erbij en bak heel even mee.
Voeg de kip, knoflookpoeder en sojasaus eraan toe en de helft van het losgeklopte ei.
Verwarm het geheel en meng de noedels er door.
Leg een loempia vel met de punt omhoog en schep er 2 eetlepels vulling op.
Vouw eerst de onderste punt naar boven, daarna rechter en linker punt en rol dicht.
Smeer de naden in met losgeklopt ei.
Frituur op 170C tot de Vietnamese loempia goudbruin zijn.
Serveer met een milde chilisaus of pittige saus