Vispannetje met roodbaars en kerrie
Ingrediënten
Instructies
- Voor de kruidenboter: meng de boter (op kamertemperatuur) met citroensap, de gehakte peterselie en de kervel.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Rol de boter in aluminiumfolie of boterpapier en leg dit enkele uren in de koelkast, zo kun je er mooie schijfjes van snijden.
- Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water.
- Snijd ze langs de langste zijde open en lepel ze leeg zonder het jasje te breken.
- Meng de aardappelpulp met de room (mag brokkelig blijven) en breng op smaak met peper en zout. Vul de aardappel terug op en leg bovenop een plakje kaas.
- Plaats de gevulde aardappelen ongeveer 10 minuten in de oven op 200°C.
- Kruid de zalmmoten met peper en zout, strijk ze in met olijfolie en rooster ze gaar op de grill.
- Serveer op een warm bord met een schijfje kruidenboter en de polderaardappel.
- Versier met kervelpluksels.