Visspiesjes

      Reacties uitgeschakeld voor Visspiesjes

 

Visspiesjes

Categorie met vis, Tapas, Warme hapjes
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in

  • 250 gr witte stevige vis in blokjes bijv kabeljauw
  • 1 kleine groene paprika in blokjes
  • 1 kleine rode paprika in blokjes
  • ananasstukjes
  • prikkertjes

Marinade:

  • 180 gr gesmolten boter
  • 2 el kleingesneden dille
  • 1 - 2 teentjes knoflook
  • 1 1/2 el kleingesneden peterselie
  • 2 tl citroensap

Hoe maak ik het klaar

  • Rijg de vis afwisselend met rode paprika, groene paprika en evt de ananas aan prikker.
  • Eindig met vis.
  • Meng de ingrediënten voor de marinade
  • (als boter hard wordt, laat deze dan in magnetron of pannetje even smelten, of gebruik vloeibare boter).
  • Schenk de marinade over de visspiesjes minimaal 1 uur van tevoren. (kan 1 dag van tevoren).
  • Keer ze minstens eenmaal.
  • Bak de spiesjes in 10 minuten in voorverwarmde oven van 180 graden.

Tips / Opmerkingen

Serveer warm.
Ook lekker als bbq gerecht.