Visspiesjes

Visspiesjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram witte stevige vis in blokjes bijv kabeljauw
  • 1 kleine groene paprika in blokjes
  • 1 kleine rode paprika in blokjes
  • ananas stukjes
  • prikkertjes

Marinade:

  • 180 gram gesmolten boter
  • 2 el kleingesneden dille
  • 1 - 2 teentjes knoflook
  • 1 ½ el kleingesneden peterselie
  • 2 tl citroensap

Instructies

  • Rijg de vis afwisselend met rode paprika, groene paprika en evt de ananas aan prikker.
  • Eindig met vis.
  • Meng de ingrediënten voor de marinade
  • (als boter hard wordt, laat deze dan in magnetron of pannetje even smelten, of gebruik vloeibare boter).
  • Schenk de marinade over de visspiesjes minimaal 1 uur van tevoren. (kan 1 dag van tevoren).
  • Keer ze minstens eenmaal.
  • Bak de spiesjes in 10 minuten in voorverwarmde oven van 180 graden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer warm.
Ook lekker als bbq gerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Tapas / Vis / Warme hapjes