Meng de bloem, het zout, de citroenschil en de gist in een grote kom.
Voeg de gedroogde vruchten en noten toe en meng goed.
Voeg het lauwe water toe en meng alles met uw handen, tot een zacht, zwaar deeg ontstaat.
Leg het deeg op een lichtbebloemd werkblad en kneed het 10 minuten of tot het soepel is.
Leg het deeg dan in een licht ingevette kom, dek af met een vochtige theedoek en laat 1½-2 uur rijzen op een warme plek, of tot het is verdubbeld in volume.
Leg het gerezen deeg op een bebloemd werkblad en klop erop met uw knokkels tot het zijn oorspronkelijke volume heeft aangenomen.
Kneed het deeg voorzichtig tot een bal en leg deze op een goed ingevette bakplaat.
Dek de bal af met een vochtige theedoek en laat hem vervolgens circa 1 uur rijzen op een warme plek, of tot het deeg is verdubbeld in volume.
Verwarm na ongeveer drie kwartier, als de rijstijd bijna voorbij is, de oven voor op 200 °C.
Verwijder de theedoek en bak het brood 30-40 minuten of tot het mooi bruin is en hol klinkt wanneer u op de onderkant klopt.
Dek de bovenkant af met folie als het te bruin wordt.
Leg het brood na het bakken op een rooster om af te koelen.
U kunt dit brood tot 5 dagen bewaren.