Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 1½ dl. halfvolle melk
- 50 gram boter
- 30 gram strooibaar zoetmiddel
- 2 eieren
- 50 gram abrikozen light-jam
- 250 gram fruit vers of uit blik, kleingesneden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 150 ºC.
- Klop de eieren in een kom tot de massa dik en luchtig is.
- Smelt de boter.
- Meng het zoetmiddel met het zelfrijzend bakmeel.
- Voeg al kloppend om en om melk, boter en zelfrijzend bakmeel toe.
- Giet het in een taartbodemvorm van 28 cm doorsnede.
- Bak de taart in 20 min. op maximaal 150 ºC gaar.
- Smeer de abrikozenjam op de afgekoelde taartbodem en schik het fruit erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor 16 punten, ca. 95 Cal. per punt
Voedingswaarden
Serving: 1 stuk | Calories: 95 kcal