Warme geitenkaashapjes met spek
Ingrediënten
- 1 stuk Chevagne geitenkaas van 250 g
- 100 g plakjes Zeeuws spek
- 2 eetlepel(s) tapenade met zongedroogde tomaten Kühne, potje
Instructies
- Snijd de korst van de geitenkaas, snijd de dunne punt eraf (deze wordt niet gebruikt) en snijd het overige stuk kaas in 10 gelijke vierkante stukjes.
- Snijd de plakjes spek in tweeën.
- Leg steeds 2 plakjes Zeeuws spek kruislings op elkaar en leg er een stukje geitenkaas op.
- Schep op ieder stukjes geitenkaas een beetje tapenade.
- Vouw de plakjes spek over de kaas en zet het spek vast met cocktailprikkertjes.
- Zet de kaashapjes op een bakplaat.
- Bak de kaashapjes in het midden van een voorverwarmde oven (200°C) in ± 10 minuten tot de kaas warm is en het spek goudbruin.