Wentelteefjes Met Abrikozenjam

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 25 gram witte basterdsuiker
  • 1 theelepel koekkruiden
  • 2 dl volle melk
  • ½ dl Grand Marnier of Cointreau
  • 3 sneetjes oud casinobrood
  • 25 gram boter
  • 3 eetlepels abrikozenjam
  • 2 toefjes munt

Instructies

  • Klop het ei los met de suiker, de koekkruiden, de melk en de likeur.
  • Snijd de sneetjes brood diagonaal door.
  • Wentel de brooddriehoekjes door het eimengsel en laat ze even staan.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes snel aan beide kanten goudbruin.
  • Leg ze op 2 bordjes en schep de jam ernaast.
  • Garneer de wentelteefjes met een toefje munt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood