Wildcocktail met frambozendressing

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g voorgesneden eendenborst
  • 4 eetlepel(s) walnoten
  • 125 g kastanjechampignons
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • eikenbladsla
  • Smaakmaker pittige frambozendressing
  • verse bieslook
  • bosbesjes

Instructies

  • Snij de plakjes eendenborst doormidden.
  • Hak de walnoten in kleine stukjes.
  • Snij de kastanjechampignons in kwarten.
  • Bak ze in de olijfolie en bestrooi met zout en peper.
  • Laat afkoelen.
  • Leg een beetje eikenbladsla in een cocktailglas en leg hierop 5 plakjes eendenborst, de walnoten en champignons.
  • Schep een eetlepel dressing op elke portie.
  • Garneer met bieslook en bosbesjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Gevogelte / Wild