Wilde spinazie met mager spek en croûtons
Ingrediënten
Instructies
- Ontkorst het brood en scheur de sneetjes in stukjes.
- Laat de gewassen spinazie goed uitlekken of droog ze in een slacentrifuge.
- Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Verhit 6 eetlepels olie met de ketoembar in een wok of ruime braadpan en
- bak de broodblokjes omscheppend goudbruin en knapperig.
- Neem ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze op keukenpapier
- uitlekken.
- Klop de eieren los en bak ze, roerend met een vork, rul.
- Neem het ei uit de pan en houd het warm.
- Verhit de rest van de olie en bak het spek met de spinazie en de dragon al
- omscheppend 3 minuten op hoog vuur.
- Verdeel de groente, de tomaat, het ei en de croûtons over 4 borden en
- bestrooi met ruim peper en wat zout.
- Lekker met grof bruin brood