Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 600 gram wildzwijnpoulet
- 200 gram champignons
- 1 st winterwortel
- 10 st verse zilveruien
- 40 cl rode wijn
- 2 el boter
- 2 el olijfolie
- tijm
- zout peper
- 1 el maïzena
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Snijd de champignons in kwarten.
- Snijd de wortel in stukjes.
- Maak de zilveruitjes schoon.
- Snijd de wildzwijnpoulet in stukjes.
- Verhit de olie en de boter in een braadpan en braad de wildzwijn stukjes rondom bruin.
- Voeg de wortel, zilveruitjes en de champignons toe.
- Voeg wat zout en peper toe.
- Bak dit gedurende een minuut of 5 mee.
- Voeg de wijn en de tijm toe.
- Breng aan de kook en laat een minuutje koken zodat de alcohol van de wijn verdampt.
- Zet het vuur op een laag pitje en laat het stoofpannetje een uurtje of 4 stoven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met aardappelpuree.