Zacht Wit Brood
Equipment
Ingrediënten
- 500 gram bloem
- 1 theelepel gist
- 4 eetlepels melkpoeder
- 1 eetlepel suiker
- 2 eetlepels olie
- 1 ei
- 240 ml water
- 2 theelepels zout
Instructies
- Plaats alle ingrediënten in de broodbakmachine volgens de volgorde die wordt aanbevolen door de fabrikant van je machine.
- Stel de broodbakmachine in op het programma voor wit brood en start het programma.
- Laat de machine het werk voor je doen terwijl het deeg wordt gekneed, gerezen en gebakken.
- Haal het brood voorzichtig uit de machine zodra het programma is voltooid.
- Laat het brood afkoelen op een rooster voordat je het aansnijdt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit recept maakt gebruik van een broodbakmachine voor het gemakkelijk maken van zacht wit brood.
Voedingswaarden
Serving: 1 brood | Calories: 1640 kcal | koolhydraten: 325 g | Protein: 52 g | Vet: 20 g | Zout: 3.2 mg | Sugar: 20 g