Wokreepjes in lemonsaus

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • eetlepel(s) wokolie Conimex
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 500 g Oosterse wokreepjes
  • dl runderbouillon van een tablet
  • 1-2 eetlepel(s) maïzena
  • 1 bosuitje in ringetjes

Instructies

  • Boen de limoen schoon onder stromend water, rasp de groene schil dun af en pers de vrucht uit.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de ui met de knoflook 3 minuten.
  • Voeg de wokreepjes toe en bak ze al omscheppend gaar.
  • Schenk de bouillon en het limoensap erbij en breng alles aan de kook.
  • Bind de saus met de met water losgeroerde maïzena.
  • Roer de limoenrasp en de bosui erdoor.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met witte rijst en oosterse roerbakgroenten.

Wijnadvies:

Côtes de Saint Mont rosé Duc de Termes
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken