Wokreepjes in lemonsaus
Ingrediënten
- 1 limoen
- 2½ eetlepel(s) wokolie Conimex
- 1 ui gesnipperd
- 1 teentje knoflook gesnipperd
- 500 g Oosterse wokreepjes
- 2½ dl runderbouillon van een tablet
- 1-2 eetlepel(s) maïzena
- 1 bosuitje in ringetjes
Instructies
- Boen de limoen schoon onder stromend water, rasp de groene schil dun af en pers de vrucht uit.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de ui met de knoflook 3 minuten.
- Voeg de wokreepjes toe en bak ze al omscheppend gaar.
- Schenk de bouillon en het limoensap erbij en breng alles aan de kook.
- Bind de saus met de met water losgeroerde maïzena.
- Roer de limoenrasp en de bosui erdoor.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met witte rijst en oosterse roerbakgroenten.