Wortel Stoba

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram vlees gezouten of spek
  • 250 gram rundvlees
  • 250 gram aardappels
  • 4 wortels
  • 2 eetlepels margarine
  • 2 eetlepels olie
  • 2 uien
  • 2 tomaten
  • 2 theelepel suiker
  • 1 dl water
  • peper
  • lamoen
  • pijpkaneel
  • zout

Instructies

  • Het gezouten vlees enige uren in water laten staan.
  • Het rundvlees met lamoen insmeren.
  • Het rundvlees in de margarine en olie bakken.
  • Dan de ui, tomaat, gezouten vlees en water toevoegen en 1 uur op een kleine vlam laten stoven.
  • Wortels en aardappels schillen en snijden en toevoegen en alles nog eens 20 min. op een laag vuur laten koken.
  • Eventueel wat water toevoegen.
  • De stoba met peper, zout, pijpkaneel en suiker op smaak brengen en in een schaal opdienen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Rundvlees / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Antillen