Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal goreng
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5-10
lomboks
▢
5
uitjes
gesnipperd
▢
1
theelepel
laos
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
theelepel
trassi
▢
2
blaadjes
djeroek poeroet
▢
2
eetlepel(s)
asemwater
▢
1
kopje
santen
▢
vlees
vis, lever of ei
Instructies
Alle kruiden, behalve de djeroek poeroet, fijnwrijven en met het hoofdbestanddeel opbakken.
De djeroek poeroet en asemwater toevoegen en net zo lang laten koken, tot de olie bovenop komt drijven en al het vocht verdampt is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Indonesië