Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoer toemis kool 1
gekruiden kool met gernalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
kool
fijngesneden
▢
50
gram
garnalen
▢
2
theelepel
ketoembar
▢
2
eetlepels
citroensap
▢
2
tenen
knoflook
fijngehakt
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
1
eetlepel
trassiwater
▢
2
rode lomboks
in schijfjes
▢
½
liter
bouillon
Instructies
Fruit in wat olie de knoflook, de ui, lombok en de ketoembar.
Voeg daarna de kool toe en net zoveel vocht erbij dat de kool erin kan slinken.
Daarna de garnalen en de bouillon erbij.
Laat ca. 30 min.doorkoken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Indonesië