Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chinese Soep Van Mie En Garnaalballetjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
liter
visbouillon
▢
200
gram
garnalen
▢
1
eetlepel(s)
maïzena
▢
100
gram
mie
▢
3
tenen
knoflook
geperste
▢
½
theelepel
ve-tsin
▢
½
theelepel
suiker
▢
2
eetlepel(s)
selderie
gehakte
▢
zout
▢
partjes
citroen
▢
sojasaus
▢
peper
Instructies
Hak de garnalen fijn of draai ze door de vleesmolen.
Behandel de garnalen als vis uit het vorige recept maar maak de balletjes iets kleiner.
Voor de bereiding zie vorig recept.
Magnetron:
Eveneens opdienen met sojasaus en partjes citroen.
Halveer de hoeveelheden.
Breng de bouillon in een glazen litermaat afgedekt in 7-8 min. op 100% aan de kook.
Doe de balletjes en de mie erin en verwarm de soep afgedekt 2 min. op 70%.
Roer de selderie erdoor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Magnetron koken
/
Mie
/
Soep
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Indonesië