Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chinese garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
Chinese garnalen
grote
▢
2
eiwitten
▢
8
eetlepel
bloem
▢
½
deciliter
water
▢
1
mespunt
knoflookpoeder
▢
olie
Instructies
Pel eerst de garnalen.
Roer dan van eiwit, water en knoflookpoeder een beslag en dompel hierin de garnalen.
Maak de olie heet (ca. 180°c) en doe de garnalen dan een voor een in de hete olie.
Zodra ze boven komen drijven, zijn ze gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer dit gerecht vooral goed heet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Indonesië