Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gamba-tapas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
grote
garnalen
Voor de marinade:
▢
2
theelepels
knoflook
uit de pers
▢
4
dl
arachideolie
▢
6
rode pepertjes
gesneden zaadjes verwijderd
▢
zeezout
▢
peper
Voor de saus:
▢
75
gram
boter
ongezouten
▢
12
eetlepel(s)
citroensap
Instructies
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een keukenmachine.
Giet het mengsel over de garnalen en laat ze 4 uur marineren.
Haal de garnalen uit de marinade en rooster ze onder de gril of op de barbecue.
Bewaar de marinade.
Saus:
Smelt de boter en roer het citroensap erdoor.
Voeg er 6 eetlepels van de marinade aan toe en breng het geheel aan de kook.
Giet de saus over de garnalen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een stukje brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Tapas
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Spanje