Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Eiersalade met pasta en zalm
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
schelpjesmacaroni
▢
1
eetlepel
olie
▢
4
eieren
▢
3
vleestomaten
▢
200
gram
gerookte zalm
▢
1
eetlepel
citroensap
vers
▢
2
dl
zure room
▢
½
dl
halvanaise
▢
2
eetlepels
kappertjes
▢
1
eetlepel
dille
fijngesneden
▢
2
druppels
tabasco
▢
zout
▢
peper
Instructies
Kook 300 gr schelpjesmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Spoel de pasta koud af en schud ze met 1 eetlepel olie om.
Kook 4 eieren in ± 7 minuten hard.
Snijd daarna 1 ei in plakjes en hak de rest grof.
Snijd het vruchtvlees van 3 vleestomaten in blokjes en 200 gr gerookte zalm in kleinere stukjes.
Roer een dressing van 1 eetlepel vers citroensap, 2 dl zure room, 1/2 dl halvanaise, 2 eetlepels kappertjes, 1 eetlepel fijngesneden dille, 1-2 druppels tabasco, zout en peper.
Schep de macaroni, de zalm, de tomaatblokjes en de gehakte eieren met de dressing om.
Garneer met toefjes dille, de plakjes ei en 1 eetlepel kappertjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Pasta
/
Salade
/
Vis
/
Zalm