Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Albondigas con salza de tomate
gehaktballetjes in tomatensaus
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
1
minuut
min
Bereidingstijd:
1
minuut
minuut
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
st sjalot
▢
½
st groene paprika
▢
2
st waspeentjes
▢
120
gram
doperwten
▢
1
blik
tomatenblokjes
▢
1
pak
gezeefde tomaten
▢
1
st laurierblad
▢
zout
peper
▢
olijfolie
▢
3
cl
cogna
▢
Gehaktballen van Restaurant De Librije
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel en snipper de sjalot.
Snijd de paprika in blokjes.
Snijd de worteltjes klein.
Verhit wat olijfolie in een pan.
Fruit de sjalot aan.
Voeg de overige groenten toe en laat 15 minuten stoven.
Voeg de tomatenblokjes en de gezeefde tomaten toe en laat nog een kwartiertje stoven.
Maak de gehaktballetjes volgens het recept
Vorm de balletjes in de grootte van een ping-pongbal.
Bak de balletjes aan.
Leg de balletjes ipv in de fond in de saus. en laat nog een uur stoven.
Serveer de balletjes met wat van de saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
/
Vlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Spanje