Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Scholfilet à la meunière
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
scholfilet
▢
bloem
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
gehakte
▢
1
citroen
▢
4
eetlepel(s)
boter
▢
zout
peper
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Hak de peterselie fijn.
Wentel de filets door de bloem en klop de overtollige bloem er af.
Verhit op middelhoog vuur de boter tot deze licht bruin is en bak de filets aan beide kanten.
Bestrooi met wat zout en peper.
Verdeel over de borden.
Verdeel er wat van de bakboter over.
Besprenkel met wat citroensap en verdeel er de gehakte peterselie over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met
Provençaalse tomaten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis