Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bouillon de volaille
gevogeltebouillon
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
l
bouillon
eenvoudige
▢
1
eiwit
▢
1
prei
wit er van een
▢
700
g
kipafval
▢
250
g
tartaar
▢
1
kleine
wortel
▢
½
soepkip
Instructies
Braad de soepkip aan tot hij mooi bruin is.
Maak de groente klein en meng met eiwit en tartaar.
Doe dit in de koude bouillon.
Breng onder af en toe roeren aan de kook.
Voeg de soepkip en kipafval toe en laat zachtjes gedurende 2 uur trekken.
Zeef en ontvet de bouillon.
Breng eventueel op smaak met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Gevogelte
/
Voorgerechten