Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fumet de poisson van Voer voor gastronomen
visbouillon
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
l
water
▢
2
deciliter
azijn
▢
3
kruidnagels
▢
5
ontpitte schijfjes citroen
▢
20
gekneusde witte peperkorrels
▢
½
l
witte wijn
▢
2
laurierbladen
▢
1
kg
visafval
▢
1
wortel
in schijfjes
▢
1
ui
in schijven
Instructies
Doe alle ingredienten in een pan.
Breng aan de kook en laat 30 minuten trekken.
Schuim af en toe af.
Passeer de bouillon door een neteldoekse lap.
Notities / Tips / Wijnadvies
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Vis
/
Voorgerechten