Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bladerdeegpakketje met zalm
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
limoen
▢
125
g
gerookte zalm
in reepjes
▢
1
bakje Hüttenkäse à 200 g
▢
versgemalen peper
▢
zout
▢
4
plakjes
bladerdeeg
diepvries, ontdooid
▢
1
scharrelei
M
Instructies
Boen de limoen schoon onder stromend water, rasp de groene schil dun af en pers de helft van de vrucht uit.
Roer de Hüttenkäse met de zalm, de limoenrasp, het sap en peper en zout naar smaak door elkaar.
Rol de plakjes bladerdeeg iets uit en verdeel het zalmmengsel erover.
Bestrijk de randen met losgeklopt ei en vouw het bladerdeeg schuin over de vulling heen.
Bestrijk de bovenkant van de bladerdeegdriehoeken met ei en bestrooi met grof gemalen peper.
Bak de pakketjes in een voorverwarmde oven in ± 20 minuten goudbruin en gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een salade van rode bieten, aardappel en appel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zalm