Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bagels met gerookte zalm en mierikswortel
AllerHande april 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pakje
verse roomkaas
op kamertemperatuur (100 g)
▢
3
theelepel
geraspte mierikswortel
▢
100
g
gerookte zalmfilet
▢
4
bagels
▢
½
bakje daikonkers
à 20 g
Instructies
Roomkaas met vork losmaken en mierikswortel erdoor mengen.
Zalmfilet in kleinere reepjes snijden.
Bagels opensnijden en onderste helft besmeren met mierikswortelroomkaas.
Zalm erop leggen en daikonkers over zalm verdelen.
Bovenste helften van bagels erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lunch
/
Vis
/
Zalm