Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Citroenpasta met garnalen
AllerHande augustus 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
citroen
▢
500
g
gepelde tijgergarnalen
diepvries
▢
6
eetlepel(s)
olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma
▢
500
g
paglia e fieno
verse pasta
▢
1
zakje
verse bieslook
25 g
Instructies
Citroen goed schoonboenen, schil fijn raspen.
Citroen uitpersen.
Garnalen in vergiet doen en onder heet stromend water laten ontdooien.
Garnalen laten uitlekken en dan goed droogdeppen met keukenpapier.
In wok chiliolie verhitten, tijgergarnalen ca. 7 minuten roerbakken.
Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Pasta afgieten.
Garnalen afblussen met citroensap, saus op hoog vuur even laten inkoken.
Pasta en citroenrasp door garnalen scheppen en 1 minuut meewarmen.
Pasta over vier borden verdelen, bieslook erboven fijn knippen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië