Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eieren met zalm
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
plakje
gerookte zalmfilet
100 g, AH,
▢
½
zakje
verse bieslook
á 15 g,
▢
40
g
boter of margarine
▢
6
eieren
▢
1
deciliter
koffieroom
▢
zout
▢
peper
Instructies
Zalm in dunne reepjes snijden.
Boven kopje bieslook fijnknippen.
Ondiepe schaal of groot bord voorverwarmen.
In pan met dikke bodem helft van boter zachtjes smelten.
In kom eieren loskloppen met room, zout en peper.
Eiermengsel in pan schenken.
Al roerend eiermengsel langzaam laten stollen tot dikke vloeibare en glanzende massa ontstaat.
Pan van vuur nemen.
Rest van boter, reepjes zalm en helft van bieslook door eiermassa roeren.
Overdoen in warme schaal.
Rest van bieslook erover strooien.
Serveren met geroosterd witbrood.
Voedingswaarden
Calories:
280
kcal
|
koolhydraten:
1
g
|
Protein:
16
g
|
Vet:
23
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Ontbijt
/
Vis
/
Zalm