Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met tonijn en prosciutto
Geïnspireerd door het boek "Australië, een reis boordevol smaken en recepten" van Dickhaut en Boyny
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
tonijn
in stukken
▢
400
gram
pasta
▢
200
gram
prosciutto
in reepjes
▢
2
tomaten
in blokjes
▢
50
gram
geraspte kaas
▢
handje
basilicum
geknipt
Instructies
Kook de pasta "al dente".
Roerbak intussen de tonijn en de prosciutto 5 minuten op hoog vuur.
Roer het tonijnmengsel, de tomaten en de basilicum door de pasta en bestrooi deze met kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
/
Vlees
Land van herkomst
Australië